Oprez – smanjena vidljivost, mokri kolovozi

Auto-moto savez Srbije upozorava na smanjenu vidljivost na putevima zbog kiše, sumaglice, niske oblačnosti i magle, posebno u prepodnevnim satima.

Izvor: Beta

Četvrtak, 08.10.2015.

07:43

Default images
Thinkstock

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Od 7. do 10. oktobra od 7.00 do 17.00 izvodiće se radovi naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj sobraćajnoj traci na autoputu Beograd - Niš od petlje "Vodanj" do petlje "Dobanovci".

Zbog radova na na petlji Čantavir - Bačka Topola od 1. do 10. oktobra na snazi je izmena režima saobraćaja u smeru Subotica - Novi Sad, pa se saobraćaj preusmerava u brzu preticajnu traku suprotnog smera. Od 1. do 12. oktobra potpuno je obustavljen saobraćaj na deonici Golubinci - Putinci na ukrštaju sa prugom Beograd - Šid – državna granica sa Hrvatskom, zbog radova na obnovi pruge.

Na državnom putu I B reda broj 27, na deonici od Zavlake 2-Pričevići, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na državnom putu I B reda broj 27, deonica Aranđelovac 4 (Orašac) – Krćevac od 5. do 10. oktobra biće obustavljen saobraćaj u vremenu od od 14 do 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: