Rusija objavila snimak raketiranja ID s mora

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je video snimak koji prikazuje ispaljivanje raketa sa ruskih vojnih brodova u Kaspijskom moru na položaje ID u Siriji.

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2015.

17:44

Default images
Screenshot

"Tokom protekle noći ruska mornarica je sa nekoliko brodova ispalila krstareće rakete na položaje Islamske države u Siriji", saopštilo je rusko ministarstvo.

Ruski ministar odbrane Sergej Šojku ranije je saopštio da su ruski vojni brodovi do sada bili aktivni samo kao nosači aviona i druge vojne opreme, ali je noćas sa četiri broda ruske mornarice u Kaspijskom moru ispaljeno 26 raketa na pozicije ID.

This night the ship strike group of the Russian Navy consisting of the Dagestan missile ship, the small-sized missile...

Posted by Ministry of Defence of the Russian Federation on Wednesday, October 7, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: