Rama poručio Tačiju: Ne dolazi na utakmicu

Premijer Albanije Edi Rama poručio je zameniku kosovskog premijera Hašimu Tačiju da ne dolazi na utakmicu Albanija - Srbija, koja se sutra igra u Elbasanu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 07.10.2015.

16:50

Default images
Foto: Beta/AP

Rama se, kako navode albanski mediji, odrekao Tačija zbog eventualnog prisustva srpskog premijera Aleksandra Vučića.

Podseća se da su Vučić i Rama ranije nagovestili da bi mogli zajedno da prisustvuju utakmici, ali srpski premijer još nije odlučio hoće li ići zbog najave Tačija da će doći u Elbasan.

"Najvažniji cilj premijera Rame je da utakmica protiv Srbije protekne bez ikakvog incidenta. Druga želja je da bude u društvu premijera Srbije Aleksandra Vučića tokom utakmice", navode albanski mediji.

Tači je najavio ranije da putuje u Elbasan na utakmicu Albanija - Srbija ,jer u albanskoj reprezentaciji većina fudbalera su Albanci sa Kosova.

Premijer Vučić je rekao ranije da će o odlasku na utakmicu odlučiti nakon razgovora sa albanskim kolegom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: