Šabac: Za Putinov rođendan građanima delili tortu

Ruska stranka danas je u centru Šapca proslavila rođendan predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina, a građanima je podeljena torta teška 14 kilograma.

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2015.

13:00

Default images
Foto: Beta/AP

Torta u bojama ruske zasatave i sa natpisom "Srećan rođendan poštovanom Vladimiru Putinu" je "trajala" manje od 30 minuta.

Predsednik Ruske stranke Slobodan Nikolić naglasio je da je obeležavanje rođendana ruskog predsednika već tradicionalan događaj u Šapcu i da ta stranka izražava zahvalnost Putinu što se suprotstavio zapadu.

"Ako je zapad (Borisa) Jeljcina držao u džepu, Putin im leži na leđima. Takođe podržao je i Srbiju kada je trebalo. Intervanecija u Siriji pokazuje da je iskreno uključen u borbu protiv Islamske države i terorizma što se ne bi moglo reći za zapad u proteklom periodu", rekao je Nikolić.

Rođendanskoj proslavi uz zvuke ruskih pesama "Kaljinka", "Podmoskovske večeri", "Kaćuša", prisustvovalo je više stotina simpatizera i prolaznika.

Ruska stranka osnovana je 2013. godine, a zalaže se za evro-azijske integracije, vojni i ekonomski savez sa Rusijom i prekid pregovora o ulasku u EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: