Verbić: Udovički ima moju punu podršku

Ministar prosvete Srđan Verbić rekao je da ne vidi zašto bi se raspadala vladajuća koalicija zbog afere sa prisluškivanjem i optužbama za korupciju.

Izvor: Tanjug

Sreda, 07.10.2015.

09:42

Default images
foto: Tanjug

On je istakao i da ministarka Kori Udovički ima njegovu punu podršku za posao koji radi.

Na pitanje novinara kakva je atmosfera bila na sednici Vlade Srbije, budući da mediji pišu da se raspada koalicija, Verbić je rekao da je to bio normalni sastanak vlade i da ne vidi zašto bi se raspadala koalicija.

"Atmosfera je bila normalna, ne razlikuje se od bilo koje druge vlade. To nam je posao, moramo da diskutujemo, ponekad da se ne složimo oko prioriteta", naveo je Verbić i dodao da je normalno da među ministrima ima neslaganja i da imaju različite prioritete.

Ministar je poručio da potpuno razume ono što radi Udovički, jer treba da završi veliki posao oko sistema plata.

"Naravno da ima moju punu podršku za to, jer je ključno pitanje za prosvetne radnike finansiranje svih nas", istakao je Verbić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: