U Lapovu ponovo zaplenjen rezani duvan

Kragujevačka pollicija saopštila je da je na području Lapova zaplenila oko 220 kilograma rezanog duvana, zapakovanog u najlonskim vrećama.

Izvor: Tanjug

Utorak, 06.10.2015.

19:36

Default images

Duvan je, kako se navodi, otkriven sinoć u putničkom vozilu marke "Lančia" beogradskih registarskih oznaka, a protiv dvojice muškaraca iz Šapca, starosti po 26 godina, koji su prevozili duvan, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

Na području opštine Lapovo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su i krajem septembra, otkrili i zaplenili 420 kilograma rezanog duvana zapakovanog u najlonskim kesama, kada su zaustavili kombi vozilo marke Fijat zrenjaniskih registarskih oznaka.

Tada je policija, protiv dvojice muškaraca iz Ssapca, starosti 36 i 22 godina, zatečenih u kombi vozilu, podnela krivičnu prijavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: