Tači na utakmici, Vučić čeka spisak zvanica

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će o odlasku na utakmicu Albanija-Srbija odlučiti nakon što vidi spisak zvanica. Mediji u prištini: Tači dolazi.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 06.10.2015.

11:44

Default images
Foto: Starsport

"Nisam odlučio da li ću ići, jer čekam da vidim ko će biti prisutan. Sačekaću da informaciju iz kabineta premijera Albanije Edija Rame", rekao je Vučić.

Na drugoj strani, prištinski mediji već pišu da je šef kosovske diplomatije Hašim Tači "prihvatio poziv Edija Rame" i da će biti na stadionu u Elbasanu u četvrtak.

Prištinski mediji pišu i da su poslanici u kosovskom parlamentu tražili da se zasedanje odloži za petak, jer se utakmica igra u četvrtak uveče.

Reprezentacije Albanije i Srbije igraće utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu u četvrtak od 20.45h u albanskom Elbasanu, pod jakim merama obezbeđenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: