Na Vilotijevića kroz mrak pucano iz "mercedesa"

Filip Vilotijević i Alen Kurina su videli da ih prati crni džip, hteli da pobegnu, ali su nepoznati napadači na njih ispalili rafale, pišu “Večernje novosti”.

Izvor: B92

Nedelja, 04.10.2015.

12:45

Default images
foto: MUP

Prema saznanjima beogradskog lista, pucnjavu u kojoj je Vilotijević stradao, a Kurina ranjen, pokušali su da izbegnu naglim skretanjem, ali ih je u tome sprečila pucnjava koja je stigla iz potpunog mraka iz mercedesa koji su i ranije primetili.

”Žaleći se na umor, Kurina je zamolio Vilotijevića da sedne na mesto vozača i vozi do Palića. Na putu do tamo primetili su crni mercedes bez registarskih tablica. Prošli su i nastavili vožnju, ali su primetili da ih džip prati. Vilotijević je dodao gas, pokušao da pobegne uzanim neosvetljenim putem. U jednom trenutku je automobil okrenuo polukružnim skretanjem, a ispred njih je bio “mercedes” iz kojeg je zapucano na njih”, pišu “Večernje novosti”.

Beogradski list nezvanično saznaje da je pucano iz heklera, meci su prošli kroz šoferšajbnu, a Vilotijević i Kurina su u pokušaju da pobegnu prednjim delom džipa BMW upali u vodu, gde je kasnije pronađeno telo 28-godišnjaka, koji je imao podebeli policijski dosije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: