Zaštitnica: Tražiću objašnjenje od "Infostana"

Od JKP "Infostan" zatražiću svu dokumentaciju i objašnjenje na osnovu čega je na uplatnicima tog preduzeća došlo do fakturisanja nekakavog osiguranja za stan.

Izvor: B92

Nedelja, 04.10.2015.

18:37

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

To je izjavila zaštitnica građana grada Beograda Katarina Žeželj.

Žeželj je Tanjugu rekla da će najkasnije u utorak sačiniti prepuruku sa svim merama koja su takođe u nadležnosti zaštitnika građana da bi se "ova potpuno neobjašnjiva situacija sanirala".

"Povodom uplatnice Infostana, koja je već dostavljena jednom broju građana Beograda i koja je potpuno neobjašnjivo kao jednu od usluga obuhvatila nekakvo osiguranje stana, od sutra ćemo, a onda u narednih najduže 24 sata, sprovesti sve mere i ovlašćenja zaštitnika građana koja predviđa gradska odluka", rekla je Žeželj.

Na uplatnicima za Infostan koje su dostavljene građanima je i stavka od 200 dinara za osiguranje domaćinstava, koja je neobavezujuća za korisnike usluga tog preduzeća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: