SNS: Pajtiću ponovo nije uspela fabrikovana afera

Građani Srbije imali su prilike da vide da je na čelu pokrajinske vlade šef DS Bojan Pajtić. koji je personifikacija pljačke, laži i podmetačina, saopštava SNS.

Izvor: B92

Nedelja, 04.10.2015.

20:11

Default images

"Razumemo da je Bojan Pajtić jako razočaran, jer mu ponovo nije uspela fabrikovana afera", naveli su naprednjaci i dodali da "kumovsko-mafijaški režim Bojana Pajtića grčevito pokušava, doduše neuspešno, da sve ostale ljude u Srbiji gurne u blato u kome oni sprovode svoje burazersko-kriminalne dilove".

"Trio najvećih lopova Bojan Pajtić, Dušan Elezović i Igor Pavličić misle da je cela Srbija mafijaško leglo kao što su njih trojica", navodi se u saopštenju SNS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: