BG: Petoro povređeno u udesima tokom noći

Pet osoba je povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom protekle noći u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Subota, 26.09.2015.

09:00

Default images

U Mirijevskom bulevaru sinoć u 19 sati i 40 minuta ženska osoba stara oko 21 godinu kao pešak zadobila je u udesu tupe povrede lakta, kuka i slabinskog dela kičme i sa povredama prevezena u Urgentni centar (UC).

U 19.41 u Trgovačkoj ulici 17-godišnja devojka zadobila je tupu povredu čeonog dela glave i istegnuće vrata i, takođe, prevezena u UC.

Dve osobe povređene su na uglu Španskih boraca i Bulevara Mihajla Pupina - žena od oko 37 godina zadobila je tupu povredu stomaka a 60-godišnji muškarac tupu povredu slabinskog dela leđa. Oboje su prevezeni u Kliničko-bolnički centar u Zemunu.

U tri sata i 56 minuta na uglu ulica Koste Josipovića i Danice Jovanović u Krnjači povređen je muškarac star oko 26 godina i sa tupim povredama desnog ramena i grudnog koša prevezen je u UC.

Macura je rekla da su do jutros u sedam sati lekari Hitne pomoći intervenisali 121 put, od toga 25 puta na javnom mestu, a da su se od hroničnih bolesnika najčešće za pomoć obraćali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: