BG: Četiri udesa, šestoro povređenih

U Beogradu su se tokom noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povređeno, rekla je dr Biljana Đurić iz Hitne pomoći.

Izvor: B92

Nedelja, 06.09.2015.

09:12

Default images

Jutros u 4:08 sati u sudaru u ulici Bulevara vojvode Mišića povređeni su muškarac i žena.

Žena (41) je imala otvorenu povredu glave, a muškarac (45) povredu glave, vrata i prelom ključne kosti i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Sinoć u 21.05 sati u saobraćajnoj nesreći kod restorana Franš povređen je mladić (21) koji je imao povredu glave i zbrinut je na licu mesta.

Sat vremena kasnije, 22:13 povređen je muškarac (46) na Novom Beogradu kod Ju biznis centra u saobraćajnoj nesreći i on je sa povredom glave prevezen u Kliničko-bolnički centar (KBC) Zemun.

U 27 minuta posle pomoći kod Tošinog bunara povređenje su dve žene u sudaru.

Prva žena (31) imala je povredu glave i abdomena, a druga od 53 godine imala je povredu grudnog koša i one su prevezene u KBC Zemun.

Tokom noći ekipa lekara Hitne pomoći imala je 104 intervencija od kojih 23 na javnom mestu, navela je dr Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: