Zaječar: Policijski službenik krijumčario Sirijce

Zaječarska policija uhapsila je četiri osobe, među kojima i jednog policijskog službenika, zbog pokušaja krijumčarenja više državljana Sirije.

Izvor: B92

Subota, 05.09.2015.

14:02

Default images

Oni su pokušali ih prebace preko bugarsko-srpske granice u Srbiju.

Kako se navodi u saopštenju policijske uprave u Zaječaru, prilikom kontrole na putu ka Knjaževcu pronađeno je 28 državljana Sirije koji su ilegalno prešli sa teritorije Bugarske na teritoriju Srbije.

Tom priliko su uhapšeni i zadržani po nalogu osnovnog javnog tužioca, S.Đ. (51), N.D. (39) obojica iz okoline Zaječara, D.G.(22) i policijski službenik M.P. (30) iz Zaječara.

Policija je navela da su državljane Sirije osumnjičeni skrivali do predaje drugim licima, kao i da još uvek rade na ovom slučaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: