Trajković: Tačno je, Tači pevao "Ko to kaže..."

Bivši komandant OVK i sadašnji šef diplomatije Kosova Hašim Tači pevao je "Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala", ali ne pijan, kaže Rada Trajković za "Blic".

Izvor: B92

Petak, 04.09.2015.

10:05

Default images
Foto: GettyImages

"Bilo je to 2000. kad je delegacija Srba i Albanaca bila u SAD. Tada sam Tačija prvi i poslednji put čula da govori srpski. Počeo je da peva kad smo ušli u Stejt department", kaže Trajković.

Ona je objasnila da Tači nije bio pijan, kako neki sada pokušavaju da ga odbrane.

"Drugi su se smejali, čak i naši Srbi. Meni to nije bilo smešno jer se tih dana sa Kosova povukla srpska vojska. Tada sam izgubila prijatelja. To je bila Tačijeva provokacija", rekla je Rada Trajković, bivša poslanica Skupštine Kosova.

Prištinski mediji ponovo donose priču o tome da je Hašim Tači, svojevremeno, navodno, u pijanstvu, pevao pesmu "Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala...".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: