Pronađeno 800g heroina, zakopan novac...

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su, u dve odvojene akcije u Beogradu i Novom Sadu, dve osobe zbog trgovine drogom i zaplenili ukupno 800 grama heroina.

Izvor: Beta

Petak, 04.09.2015.

12:27

Default images

Pregledom vozila na Avlaskom putu policija je, ispod suvozačevog sedišta, pronašla pola kilograma heroina i uhapsila N.D. (45).

Pripadnici policije u Novom Sadu zaplenili su više od 300 grama heroina i uhapsili D.K. (41) osumnjičenog za nelegalnu trgovinu narkoticima.

Policija je deo droge, razmeren u 19 paketića pronašla u automobilu osumnjičenog, a u stanu i kući koje koristi pronađen je drugi deo heriona, vaga za precizno merenje, pribor za mešanje i pakovanje narkotika i 67.640 dinara.

U okolini kuće u Rakovcu, policija je otkrila i zakopani novac, u iznosu od 21.500 evra, za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Policija sumnja da je D.K juče prodao 3,7 grama heroina tridesetsedmogodišnjem Novosađaninu, koji je odmah sproveden na izdržavanje zatvorske kazne zbog ranije pravosnažne presude.

D.K. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, a krivična prijava ga tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: