PK: LDP prekinuo saradnju sa DS sporazumom sa SNS

Tri meseca posle potpisivanja sporazuma o saradnji sa DS, prokupački odbor je potpisao novi sporazum, ovoga puta sa SNS, pišu “Južne vesti“.

Izvor: Južne vesti

Petak, 04.09.2015.

19:06

Default images
Prokuplje

Sporazum sa naprednjacima, kako navode, ima za cilj da “unapredi život u Prokuplju”

Iako je LDP, koji u Prokuplju ima oko 300 članova, do sada bio u koaliciji sa DS-om, menadžer te stranke Dejan Stevanović na zajedničkoj konferenciji za novinare u svečanoj sali Opštine rekao je da su odustali od saradnje sa demokratama jer “nisu uspeli da nađu zajednički jezik”.

“Ništa nas ne obavezuje da sarađujemo sa DS-om, a SNS nas je pozvao da zajedno rešavamo bitna pitanja za ovu sredinu. Svom snagom ćemo se potruditi da uspemo u zamisli“, kazao je Stevanović.

Ono što sve stranke po pravilu ističu da im je cilj poboljšanje života u gradu, potvrdio je i predsednik prokupačkih naprednjaka Darko Laketić.

“Međusobno smo se prepoznali kao ljudi koji su odgovorni i kojima su cilj što bolji rezultati“, rekao je Laketić.

Na pitanja novinara kako će se konkretno ostvariti saradnja i da li će članovi LDP-a uzeti učešće u lokalnoj vlasti čiji su stožer naprednjaci, rečeno je da će se o tim stvarima “dogovarati u budućnosti”.

Promenu političke strane doskorašnjih koalicionih partnera iz LDP-a u opozicionoj Demokratskoj stranci nisu želeli da komentarišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: