Novi Sad: Pokušao ciglom da ubije ćerku

Novosađanin Srđan L. (48) je jutros, nakon svađe, više puta udario ciglom u glavu ćerku I. L. (18), a pesnicama izudarao suprugu M. L. (49).

Izvor: 021.rs

Četvrtak, 03.09.2015.

13:36

Default images

Kako 021 saznaje, incident se dogodio kada je posle porodične svađe Srđan L. nekoliko puta ciglom u glavu udario svoju tek punoletnu ćerku i naneo joj povrede, nakon čega je nasrnuo i na svoju suprugu kojoj je pesnicama naneo više udaraca u predelu glave.

Iz novosadske Hitne pomoći potvrdili su da su jutros oko 8:30 časova od policije primili poziv da je u stanu na Bulevaru oslobođenja potrebna hitna lekarska intervencija, nakon koje su nesrećnu devojku odvezli u Urgentni centar jer je imala tešku povredu glave.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, sam Srđan L. je nakon što je shvatio šta je uradio pozvao policiju. On se trenutno nalazi u pritvoru i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Delo je okvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: