Dačić: Samo ja znam ko će biti u vrhu SPS

Lider SPS-a Ivica Dačić najavio je za sutra sednicu Glavnog odbra te stranke, navodeći da samo on zna ko će biti na kojoj funkciji u toj stranci.

Izvor: Tanjug

Sreda, 02.09.2015.

14:18

Default images
Foto: Tanjug

"Za sutra je zakazana sednica Glavnog odbora i zamolio bih novinare da me ne pitaju ko će biti izabran na koje mesto, jer ja to nikada do sada nisam rekao. To znam samo ja i niko više", rekao je Dačić na pitanje novinara posle sastanka sa predstavnicima OEBS-a.

"Sve što se pojavilo u novinama, pošto samo ja znam šta je tačno, je neistinito, ili poluistinito", dodao je Dačić, koji je i prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova.

Dačić je rekao da će SPS kao partija svakako nastaviti svoj reformski proces spremajući se za dalje političke zadatke.

"Naša politička orijentacija je jasna, mi se nalazimo u vladi, delimo zajedničke političke ciljeve da Srbija bude moderna, uređena, ekonomski razvijena zemlja koja ide ka EU, ali koja takođe drži do svojih nacionalnih i državnih interesa i daljih razvoja odnosa sa tradicionalnim prijateljima", istakao je lider SPS.

On je dodao da SPS deli zajedničke ciljeve sa koalicionim partnerima iz SNS-a, dok su stanačka politika i ideologija, kako je istakao, stvar za stranačke organe kako bi stranka imala identitet moderne levice u vremenu kada sve stranke, ne samo u Srbiji nego i u svetu, tragaju za identitetom.

"U tom cilju, mi idemo dalje, i zato bih vas zamolio da ne izmišljate svašta pišući po novinama ko je s kim razgovarao i ko će šta biti. Kad ste čekali osam meseci, sačekajte još jedan dan", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: