DS Vučiću: SNS jedina ima razloga za smeh

SNS je jedina u zemlji koja ima razloga da se smeje, saopštila je Demokratska stranka, povodom izjave premijera i lidera SNS Aleksandra Vučića.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 31.08.2015.

17:31

Default images

"DS je drago što Aleksandar Vučić i drugi funkcioneri Srpske napredne stranke nalaze razloga za smeh i zabavu dok građanima prete otkazima, smanjuju plate i penzije, zadužuju zemlju za osam milijardi evra, povećavaju poreze građanima i poklanjaju zemlju tajkunima" navedeno je u saopštenju DS.

"Sasvim sigurno su jedini u ovoj zemlji koji imaju razlog da se smeju", dodaje se.

Podsećamo, premijer Vučić je ranije u toku dana istakao da ga zabavlja sve što je iz Demokratske stranke najavljeno povodom eventualnih vanrednih izbora, a posebno ono što pojedini iz te stranke misle sami o sebi.

"Bilo mi je naročito zabavno da gledam šta pojedini ljudi misle o sebi", rekao je Vučić i dodao da svako ima pravo da se kandiduje, da su uslovi da bude punoletan i državljanin Srbije, i da živimo u slobodnoj i demokratskoj zemlji.

Jedino je pitanje da li će taj kandidat dobiti poverenje naroda, poručio je premijer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: