Beko svedoči 9. septembra

Milan Beko biće saslušan 9. septembra u Višem tužilaštvu u Beogradu, kao oštećeni u istrazi koja se vodi protiv Maje Adrovac, pišu Večernje novosti.

Izvor: Veèernje novosti

Subota, 29.08.2015.

14:19

Default images
Foto: Tanjug (arhiva)

Ona je osumnjičene da je umešana u napad na njega, 14. novembra prošle godine. Adrovčevoj se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a u pritvoru je od 17. jula.

U dosadašnjoj istrazi, saslušana su tri svedoka, od kojih je dvoje zaposleno kod Beka. Niko od njih nije mogao da kaže kako je izgledao napadač. Jedan je tvrdio da je na Beka pucao muškarac, dok druga dvojica nisu bili sigurni da li je muško ili žensko. Beko je napadnut ipsred svoje kuće, u Ulici Andre Nikolića na Senjaku, u momentu kad je izlazio iz vozila.

Advokati Maje Adrovac nedavno su Višem tužilaštvu podneli predlog za saslušanje sedam svedoka. Kako su istakli, oni mogu da potvrde da je osumnjičena u vreme kad je napadnut Beko bila u Malom Mokrom Lugu, pošto joj je preminuo ujak. Uz predlog za saslušanje svedoka, kao dokaz Tužilaštvu su dostavili i umrlicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: