Otkrivena plantaža marihuane u Bojniku

Leskovačka policija otkrila je zasad u opštini Bojnik sa oko 450 stabljika marihuane visokih oko metar i po.

Izvor: B92

Petak, 28.08.2015.

13:00

Default images
Foto: Beta/AP

Policija je, kako je saopšteno na području opštine Bojnik, otkrila je plantažu sa oko 450 stabljika marihuane i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su uzgajali tu drogu.

Zasad marihuane (kanabisa) sa prosečnom visinom stabljika od oko metar i po visine otkriven je u ataru sela Mrveš, navodi se u saopštenju.

Na plantaži su zatečeni T.S. (32) iz Leskovca i još jedan muškarac koji je pobegao odbacivši ranac sa gumenim rukavicama, špricevima, flašicom sa insekticidom, naprtnjačama za zalivanje, plastičnim kantama...

Brzom akcijom policije ta osoba - D.S (42) iz Leskovca je lišena slobode dok je veštačenje uzoraka kanabisa izvršeno u Nacionalnom kriminalističko-tehničkom centru u Nišu.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga nadležni sudija je obojici osumnjičenih odredio pritvor do 30 dana.

Leskovačka policija je u proteklih mesec dana otkrila ukupno tri plantaže marihuane sa oko 1.000 stabljika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: