BG: Lančani sudar na Gazeli, povređeno petoro

Osam osoba je povređeno u tri saobraćajna udesa tokom noći i jutra u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.08.2015.

07:03

Default images

Pet osoba je lakše povređeno u lančanom sudaru, koji se dogodio oko 23.40 sati na mostu "Gazela" u smeru ka Šidu, rekla je Macura.

Muškarci stari 42, 22 i oko 34 godine zadobili su istegnuće vrata, a mladići stari oko 16 i oko 19 godina imali su povrede slabinskog dela leđa, istakla je Macura i dodala da su svi prevezeni na VMA.

U udesu oko 02.00 časa u Ulici Dimitrija Tucovića mladić star oko 22 godine zadobio je modricu i otok ispod desnog oka, a muškarac star oko 28 godina imao je istegnuće vrata i povredu desnog kolena, kazala je Macura i dodala da su prevezeni na VMA.

Muškarac star oko 50 godina je oko 19.50 časova na uglu ulica Omladinskih brigada i Jurija Gagarina pao sa bicikla i zadobio povredu desne noge, a prevezen je u KBC Zemun, rekla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 25 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, dodala je ona.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i boce sa vodom, uzimanje tečnosti i lagane hrane, provetravanje prostorija, šest do osam sati sna i oprez u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: