Veliki požar kod aerodroma u Tokiju (VIDEO)

Veliki požar izbio je u fabrici čeličnih proizvoda kod tokijskog aerodroma, nekoliko sati posle eksplozije u skladištu američke vojne baze u blizini prestonice.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 24.08.2015.

09:52

Default images
Screenshot

Požar je izbio iz dvometražnog tornja za rashlađivanje, saopštili su iz vatrogasne službe ne navodeći detalje, dok je japanska televizija NHK prikazala snimak plamena koji se protezao preko dugačkog i uskog magacina, koji je prvi put prijavljen u 11:36 sati po lokalnom vremenu.

Nema informacije imali li povređenih među zaposlenima u toj fabrici, prenela je agencija AFP.

U blizini međunarodnog aerodroma u Tokiju nalazi se fabrika za proizvodnju čeličnih proizvoda "Sumitomo Metal" iz sastava kompanije - giganta "Nipon Stil & amp" gde se proizvodnja velikih čeličnih cevi proteže na 20.800 kvadratnih metara i nalazi se na oko kilometar od aerodroma "Haneda". Vatra se proširila i na susednu fabriku kozmetike u vlasništvu kompanije "Kao".

Televizija NHK je navela da je oko 600 zaposlenih evakuisano iz fabrike kozmetike. Japanska policija je odbila da komentariše da li postoji bilo kakva veza između dva incidenta - požara u fabrici čeličnih proizvoda i eksplozije u skladištu američke vojne baze.

"Nemamo bilo kakve detalje u ovom trenutku", izjavio je portparol japanske policijena pitanje izveštača agencije AFP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: