Obama pozvao Vučića na Samit lidera u Njujork

Premijer Aleksandar Vučić dobio je lični poziv predsednika SAD Baraka Obame da prisustvuje na Samitu lidera 29. septembra u Njujorku, u sedištu UN.

Izvor: B92

Nedelja, 23.08.2015.

09:31

Default images
Foto: Tanjug

Tema samita biće borba protiv Islamske države i nasilnog ekstremizma, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Kako je u pozivnom pismu istaknuto, Samit će biti mogućnost da se razgovara o napretku koji je učinjen u borbi protiv terorizma, globalnim obavezama i privrženosti kolektivnim naporima kako bi se uspešno izborili sa Islamskom državom i nasilnim ekstremizmom.

Premijer Aleksandar Vučić prihvatio je Obamin poziv.

"Prihvatio sam lični poziv predsednika SAD Baraka Obame da učestvujem na Samitu lidera u UN, na temu borbe protiv ISIL-a i nasilnog ekstremizma", objavio je Vučić na svom tviter nalogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: