Tuča migranata u centru Beograda, jedan izboden

Jedan Avganistanac star 25 godina izboden je u tuči migranata u parku kod Beogradske autobuske stanice, potvrđeno je u MUP-u.

Izvor: Blic, Tanjug

Nedelja, 23.08.2015.

15:17

Default images
Foto: Tanjug

Kako se navodi, sukob dva migranta prerastao je u opštu tuču u kojoj je učestvovalo oko 20 Kurda i isto toliko Avganistanaca sa druge strane.

Prvi se reagovali ljudi iz Komesarijata za izbeglice koji su delili humanitarnu pomoć na tom prostoru. Oni su pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da je vozilo te službe prevezlo mušku osobu, starosti oko 24 godine, u KBC "Zemun", kao i da povrede koje je zadobio nisu opasne po život.

"On je zadobio posekotinu, najverovatnihne od noža na trbuhu, a u bolnicu je prevezen u svesnom stanju. U trenutku pregleda lekara Hitne pomoći, te povrede nisu bile opasne po život", rekla je Macura.

Policija je brzo uspostavila red i na prostoru gde se nalaze izbeglice traga za napadačem koji je, prema rečima, očevidaca pobegao ka parku u blizini Ekonomskog fakulteta.

Policija utvrđuje sve okolnosti tog događaja, dodaju u MUP-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: