BG: Vozač GSP izbacio biciklistu iz autobusa

Vozač autobusa na liniji 48 u Beogradu izbacio je iz vozila jednog mladića zato što je u autobus uneo bicikl, javlja “Blic“.

Izvor: Blic

Utorak, 11.08.2015.

21:56

Default images
foto: Tanjug

Incident se dogodio oko 20.30 sati u beogradskom naselju Miljakovac, na stanici kod parka, posle koje sledi velika uzbrdica.

Biciklista je rekao da je hteo da se preveze samo jednu stanicu, ali vozač nije hteo da pokrene autobus dok ne izađe, a na pitanje da li može da unese bicikl ako plati kartu, vozač je odgovorio da u autobus ne može da unese ni mačku.

Biciklista je posle toga, kako kaže, da ne bi pravio probleme drugim putnicima, izašao iz vozila.

Dežurni dispečer GSP rekao je za beogradski list da je vozač autobusa iz bezbednosnih razloga odbio da vozi bicikl, dodao je i da nije 100 odsto siguran, ali da misli da se bicikl ne sme uneti u autobus iz bezbednosnih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: