U Kninu "vašar HDZ, Tuđman, zvižduci i haos"

Uz naslov “HDZ-ov vašar“, hrvatski portal Index prenosi da je organizacija proslave godišnjice “Oluje“ u Kninu haotična.

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2015.

10:53

Default images
screenshot/HRT

Prema navodima portala, posle podizanja zastave na kninskoj tvrđavi, kada je hrvatski državni vrh krenuo da silazi, na nižem platou je zbog haotične organizacije bilo dopušteno okupljenima da navale na političare.

“Sve izgleda kao vašar. Zviždi se svima koji nisu iz HDZ, osim Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba. On i predsednik HDZ Tomislav Karamarko su dobili veliki aplauz, a najobožavanija je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Svi su pohrlili prema njoj i hteli da je dodirnu. Svi osim njih su brutalno izviždani i izvređani. U celom tom haosu na veterane niko ne obraća pažnju“, navodi Index.

Prethodno je otkriven spomenik prvom hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, a njegov sin Miroslav i predsednica Hrvatske su pustili bele golubove ispred spomenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: