Posle pritiska, uhapšen osumnjičeni za silovanje

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mistrovici danas je osumnjičenom za silovanje maloletnice ipak određen pritvor.

Izvor: Tanjug

Sreda, 05.08.2015.

11:40

Default images

On je pre dva dana saslušan, ali nije uhapšen, već je protiv njega, kako je juče saopštila policija, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca podneta krivična prijava u redovnom postupku.

U saopštenju Tužilaštva u Sremskoj Mitrovici prezicira se da se osimnjičeni P.N. tereti za kivično delo silovanje na štetu maloletnice.

On se sumnjiči da je ponudio prevoz svojim vozilom oštećenoj, što je ona prihvatila, a kada je ušla u vozilo, on je skrenuo sa glavnog puta, zaustavio se i uz primenu fizičke snage izvršio obljubu.

Hapšenje osumnjičenog usledilo je nakon pritiska javnosti i nakon što se Ministarstvo pravde raspitalo za taj slučaj, kao i pre desetak dana za slučaj silovanja maloletnice u Ubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: