Zrenjanin 35, Kopaonik 20 stepeni

U Srbiji je najtoplije u Zrenjaninu i Velikom Gradištu, gde je u 13 sati izmereno 35 stepeni, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura 20 stepeni.

Izvor: Tanjug

Sreda, 05.08.2015.

07:50

Default images
Foto: Beta/AP

U Novom Sadu, Banatskom Karlovcu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Negotinu, Ćupriji, Zaječaru i Vranju izmerena su 34 stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

U Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu i Nišu izmerena su 33, a na Paliću, u Kikindi, Valjevu, Leskovcu i Dimitrovgradu 32 stepena.

U Somboru, Loznici, Požegi i Kuršumliji izmeren je 31, a na Crnom Vrhu, Zlatiboru i u Sjenici 26 stepeni.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 32 do 36 stepeni, saopštio je ranije danas RHMZ.

Sutra posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima i u istočnim krajevima.

Najniža temperatura vazduha kretaće se od 15 do 23, a vetar će biti slab i umeren pretežno istočni i severoistočni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa slabim i umerenim, pretežno istočnim i severoistočnim vetrom.

Najniža temperatura vazduha biće oko 23, a najviša dnevna oko 35 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 13. avgusta, biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme.

U petak, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se pojava pljuskova i grmljavina, a za dane vikenda retka pojava poslepodnevnih pljuskova i grmljavina u planinskim predelima.

Maksimalna temperatura vazduha u većini mesta biće u intervalu od 32 do 36 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: