Ko je kupio sat Zorana Babića?

Sat koji je pripadao šefu naprednjaka u Skupštini Zoranu Babiću prodat je na licitaciji koju je pokrenuo poslanik DS Balša Božović za više od 300.000 dinara.

Izvor: Beta

Sreda, 05.08.2015.

11:05

Default images
screenshot/limundo.com

Ipak, neizvesno je da li će kupoprodaja zaista biti obavljena.

Sat je prodat nakon višednevne licitacije na sajtu Limundo (www.limundo.com) u kojoj je učestvovao veći broj ponuđača i u kojoj je cena izmenjena 178 puta.

Poslednji ponuđen iznos bio je 300.200 dinara, ali je član koji je ponudio najveću cenu suspendovan, jer je prilikom registracije, koju je obavio prethodne noći, uneo netačne podatke.

Kako su agenciji Beta rekli u Limundu, drugoplasiranom članu je ponuđeno da on preuzme sat, ali je on izjavio da to neće da uradi, jer nije pobedio, ali i zbog toga što je čitav slučaj shvatio "kao jednu šalu".

Pravila predviđaju da se u takvim situacijama prodavcu predloži da ponovi licitaciju ili da sat pokuša da proda preko sajta Kupindo, na kojem se kupoprodaja obavlja po fiksnoj ceni.

U pitanju je sat Rokšel roumer (Rockshell roamer) koji je Babić "izgubio" nakon jedne skupštinske rasprave sa opozicionim poslanikom Božovićem.

Babić je Božoviću usmeno ponudio da razmene satove i imovinu, na šta je Božović pristao. Pošto nije imao sat na ruci, on je uzeo Babićev sat i otišao.

Božović je najavio da će sav novac prikupljen od prodaje tog sata pokloniti u dobrotvorne svrhe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: