Spasena beba iz cevi javnog toaleta

Policija u Pekingu spasila je novorođenče koje se zaglavilo glavom nadole u cevi u javnom toaletu, prenosi AP.

Izvor: Tanjug

Utorak, 04.08.2015.

11:20

Default images

Devojciča je u stabilnom stanju u bolnici u kineskoj prestonici, a vlasti pokušavaju da pronađu njene roditelje.

U toj zemlji se dešava da neudate majke ostavljaju svoju novorođenčad zbog pritiska društva, a ponekada ih odbacuju ukoliko je dete rođeno sa defektom.

Policijski zvaničnici su saopštili da nisu primetili bilo kakav defekt na bebi koju su pažljivo izvukli nakon dojave da se čuje plač i nisu davali detaljne informacije.

Poznat je slučaj da su spasioci u istočnoj kineskoj provinciji Zejang 2013. godine pažljivo sekli kanalizacionu cev kako bi spasili bebu, koja po rečima njene majke slučajno skliznula u toalet.

U izveštajima lokalnih medija se navodilo da je žena ostala trudna nakon seksa za jedno veče i da je trudnoću krila od svojih roditelja i da je kasnije policiji priznala da je ona majka. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: