Zbog Guče gužve na Ibarskoj

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače na Ibarskoj magistrali da su moguće gužve i veći broj vozila na tom putu, jer danas počinje 55. Sabor trubača u Guči.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 03.08.2015.

08:40

Default images
Foto: Tanjug

Kako bi se saobraćaj obavljao nesmetano i bezbedno, saobraćajna policija više će kontrolisati puteve na svim prilazima Guči.

Od 7.00 do 15.00 časova biće izmenjen režim saobraćaja na državnom putu Subotica-Beograd.

Prema podacima Uprave Granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima zadržavaju se do 30 minuta, osim na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom, gde se trenutno čeka na izlazu iz Srbije 60 minuta.

Zbog radova na auto-putu između Vladičinog Hana i Vranja saobraćaj se preusmerava kroz naselje, zbog čega vozači treba strogo da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Most na ulazu u Majdanpek srušen je zbog proširenja površinskog kopa rudnika, pa je saobraćaj preusmeren na internu saobraćajnicu Debeli Lug – Majdanpek preko rudnika.

Na Autoputu Niš – Dimitrovgrad danas nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: