Pao sportski avion kod Daruvara, dvoje poginulih

U blizini sportskog aerodroma u Daruvaru se jutros srušio sportski avion, pri čemu su poginula dvojica članova Aero kluba Ždral Daruvar.

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2015.

09:15

Default images

Okolnosti nesreće se još utvrđuju, ali je potvrđeno da se avion zapalio nakon udara o zemlju, objavio je sajt Indeks.hr, dodajući da su na mestu nesreće vatrogasci, policija i hitna pomoć.

"Avion je poleteo pa napravio manevar nalevo i ođednom se iz nepoznatog razloga srušio na obližnje brdo, pri čemu je eksplodiraoi zapalio se. Dve osobe su na mestu poginule. Nakon nekoliko minuta ođeknula je još jedna detonacija, a najverovatnije je došlo do eksplozije rezervoara. Nije bilo pomoći za njih dvojicu", rekao je svedok nesreće za dnevnik.hr.

U nesreći su poginuli Vladimir V. (57) i Tomislav B. (27), u čiji je pomen već objavljena komemorativna fotografija na Fejsbuk stranama Aero kluba Ždral Daruvar.

Mirno nebo na putu za večnost", navodi se u jednom od brojnih poslednjih pozdrava "nebeskim prijateljima" na stranicama kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: