SNS: Popravljamo ono što su demokrate uništavale

Gradski odbor SNS u Novom Sadu poručio je da od kada je na vlasti pokušava da popravi ono što je, kako se navodi, DS godinama uništavala.

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2015.

23:39

Default images

"Od kada je SNS preuzela upravljanje administracijom grada Novog Sada, radi na tome da popravi sve ono što su demokrate godinama uništavale, da vrati dugove koje su baš demokrate ostavile za sobom i izvuče iz propasti javno-komunalni sektor koji su demokrate dovele do propasti", saopšeno je iz SNS-a.

Demokratska stranka (DS) saopštila je da su u protekle tri godine gradske vlasti povećale troškove usluga različitih gradskih javnih i komunalnih preduzeća, kao i porez na imovinu, a da Novi Sad nikada nije izgledao "ovako zapušteno".

DS je u saopštenju naveo da je gradska vlast u Novom Sadu predvođena Srpskom naprednom strankom povećala cene odnošenja smeća za 56 odsto, gradskog prevoza za 22 posto, a grejanja za 14 posto.

"U Novom Sadu se odavno nije manje radilo i gradilo, a Srpska Atina dugo nije bila ovako zapuštena. Sadašnja gradska vlast nije uspela da realizuje ni jedan kapitalni razvojni projekat", saopštio je DS.

Sa druge strane, SNS je ocenila da zahvaljujući njenoj politici, preduzeća koja su bila najveći gubitaši sada posluju sa dobitkom, a i Novi Sad je svakim danom sve bolje mesto za život, po meri Novosađana. "Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu poziva Demokratsku stranku da se uozbilji i da umesto što besmislenim saopštenjima pokušavaju da pokupe po koji jeftini politički poen, konačno odgovore gde je sav onaj novac iz RBV i fondova, kao i da vrate Bojana Pajtića u državu kao i na radno mesto, jer ga građani plaćaju da ako ništa drugo bar sedi tamo", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: