MKD: U teškoj nesreći poginuli državljani Srbije

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Makedoniji poginuli su žena i dvoje dece, državljani Srbije, piše “Blic“.

Izvor: Blic

Subota, 01.08.2015.

14:25

Default images

Nesreća se dogodila kada je automobil srpskih registarskih tablica udario u metalni stub.

Kako “Blic“ navodi u nesreći su stradali supruga i dvoje dece starešine Hrama Svetog Save Radivoja Panića.

Kako je potvrdila makedonska policija, na licu mesta poginula je T.P. (45), a dečak star 18 godina i devojčica od 10 godina prebačeni su u medicinski centar u Đevđeliji gde su podlegli povredama.

Vozač automobila R.P. (54) povređen je i prebačen u Urgentni centar u Skoplju.

Nesreća se dogodila jutros oko 7.00 sati na putu Demir kapija - Đevđelija kada je putničko motorno vozilo "reno megan" sa srpskim nacionalnim oznakama najpre udarilo u zadnji deo automobila "fijat doblo" sa đevđelijskim tablicama, a potom izletelo na put i udarilo u metalni stub, prenosi 24vesti.

Na mestu nesreće je ekipa policijske stanice Đevđelija koja radi na rasvetljavanju nesreće.

Portparol makedonskog MUP-a potvrdio je da su u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Đevđelije poginuli Tatjana Panić (45) i deca Nikola (18) i Simeona (10).

Prema njegovim rečima, Radivoje Panić, koji je vozio automobil zadobio je teške telesne povrede i smešten je u Medicinski centar u Skoplju.

''Automobil sa srpskim oznakama izleteo je s puta i udario je u betonski stub. Na licu mesta je poginula žena, a suprug i dvoje dece su sa teškim telesnim povredama prebačeni u medicinski centar u Đevđeliji. Nažalost deca su podlegla povredama, a muškarac je prebačen na kliniku u Skoplje'', rekao je Ivo Kotevski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: