Svedok: Na Milana Beka je pucao muškarac

Na Milana Beka pucao je muškarac tvrdi svedok M. M. pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Subota, 01.08.2015.

13:45

Default images
Foto: Tanjug

List navodi da je on saslušan u petak u Višem tužilaštvu u Beogradu u okviru istrage protiv Maje Adrovac (31). Ona se tereti da je umešana u napad na biznismena koji se dogodio 14. novembra prošle godine ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića.

Kako piše ovaj list, ovaj svedok je ispičao da ne napadač nio je kratko podšišan, da je na sebi imao svetle farmerke i dužu jaknu.

Svedok je, takođe, odgovarajući na pitanje osumnjičene, kazao da "osoba koja je pucala definitivno ne liči na nju".

Kako Večernje novosti nezvanično saznaju, on je ispričao kako je, nakon što su odjeknuli pucnji, video muškarca sa pištoljem i da je on bio kratko podšišan.

"Iako mu je u tom trenutku spala kapuljača, koju je navlačio slobodnom rukom, nisam mu video lice jer mi je bio okrenut iz profila", izjavio je Marković na sudu.

Svedok je, pišu Večernje novosti, kazao i da je neposredno pre napada video još jednog muškarca kako se šeta po kraju.

Njega je opisao kao osobu "jače konstitucije, jakih leđa i butina, visoku nešto preko 180 santimetara". Ipak, ni njegov lik nije mogao da opiše, pošto je takođe imao kapuljaču na glavi.

Maja Adrovac uhapšena je 17. jula, da bi dan kasnije bila privedena u Tužilaštvo. Ona je tada negirala krivično delo teško ubistvo u pokušaju, koje joj se stavlja na teret.

Ono što trenutno tereti Maju Adrovac je njen DNK, koji je pronađen na jednoj od četiri čaure sa mesta napada. Njeni advokati ističu da to ništa ne znači, jer "nečiji DNK može da se prenese na predmet, iako osoba nije bila u kontaktu sa njim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: