SNS: Gde se nalazi Bojan Pajtić?

Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci "da napravi strategiju kako da vrati Bojana Pajtića, za početak u državu, a potom i na radno mesto".

Izvor: B92

Subota, 01.08.2015.

12:08

Default images

"Ako nekim čudom demokrate uspeju da dovedu Bojana Pajtića na radno mesto, neka se onda svi zajedno potrude i objasne gde su pare koje su godinama otimali od gradjana Vojvodine. Srpska napredna stranka pita Demokratsku stranku gde se nalazi Bojan Pajtić i iz koje luksuzne turističke destinacije naručuje saopštenja?", navodi se u saopštenju SNS.

SNS je poručila predsedniku vlade Vojvodine Pajtiću da ministri vredno, odgovorno i pošteno rade u interesu svih gradjana Srbije, za razliku od njega, koji, kako navode, ni ne zna gde mu je radno mesto.

"Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci da bi im pametnije bilo, umesto što se brukaju svaki dan, da naprave strategiju kako da vrate Bojana Pajtića, šefa pokrajinskog režima, za početak u državu, a potom i na radno mesto", navodi se u saopštenju.

Iz SNS poručuju da je "jedino što je Pajtić znao da uradi je da opljačka Vojvodinu, od Razvojne banke Vojvodine preko raznih pokrajinskih fondova, kao i da bez imalo stida, otima novac čak i od dece sa posebnim potrebama".

Pokrajinski odbor za Vojvodinu Demokratske stanke saopštio je ranije danas da smatra da je iznenadna briga članova Vlade Srbije za Vojvodinu isključivo motivisana činjenicom da se bliže pokrajinski izbori i "da sva obećanja imaju za cilj isključivo kratkoročnu političku korist".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: