Nemačka: Kokain u kutijama sa bananama

Nemačka policija je pronašla oko 400 kilograma kokaina sakrivenog u paketima banana koje su poslate u supermarkete na severnom i zapadnom delu te zemlje.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

19:30

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Kako je danas prenela nemačka novinska agencija DPA, radnici supermarketa u Braunšvajgu pronašli su nekoliko paketa droge.

Policija je pegledala nekoliko hiljada kutija voća koje je stiglo u Nemačku istom pošiljkom iz Južne Amerike i pronašla kokain u još pet supermarketa.

Policija u Berlinu pronašla je u maju više od 386 kilograma droge u kutijama sa bananama u jednom lancu prodavnica hrane, što se smatra najvećom zaplenom narkotika u glavnom gradu Nemačke. Procenjuje se da je vrednost zaplenjene droge oko 15 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: