BG: U udesu autobusa teško povređena žena

Žena stara oko 68 godina, putnik u autobusu, teže je povređena oko 19.30 časova na Banovom brdu u Beogradu, kada se autobus sudario s automobilom.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 31.07.2015.

07:00

Default images

Žena je zadobila povredu glave, razderotinu na potiljku i šaci, nije se sećala događaja, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je Nada Macura.

Tokom noći u Beogradu su se dogodila još tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, rekla je Macura.

Muškarac star oko 27 godina, vozač motocikla, u udesu oko 22.30 na Trgu Republike zadobio je oguljotine obe podlaktice i razderotinu jagodične regiije, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Dve osobe povređene su u udesu oko 19.10 časova u Surčinskj ulici, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara 38 godina je u zadobila istegnuće vrata, a ženska osoba stara 27 godina imala je povredu ramena, rekla je Macura i dodala da su prevezene u KBC Bežanijska Kosa.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 02.30 na autoputu za Niš, ali u njemu niko nije povređen, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 29 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, nošenje kišobrana, osvežavanje vodom i voćnim napicima, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju, a astmatičarima da uzimaju redovnu terapiju i da se ne izlažu preteranoj fizičkoj aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: