Pojačan intenzitet saobraćaja na glavnim pravcima

Saobraćaj je od jutros pojačanog intenziteta na glavnim putnim pravcima u Srbiji i na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Beta

Petak, 31.07.2015.

11:22

Default images
Foto: Thinkstock

Prema podacima Uprave Granične policije, putnička vozila se na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju oko 40 minuta na ulasku u Srbiju. Na izlasku iz zemlje na prelazu Gostun čeka se oko 60 minuta.

Auto-put E-75 je zbog radova sužen u oba smera kod Kovilja, na deonici Novi Sad-Beograd, kao kod Velikog Orašja na deonici Beograd-Niš i na nekoliko mesta između Leskovca i Vranja.

Zbog radova na putu Kraljevo-Ušće, kod mesta Polumir, vozila prolaze naizmenično, uz potpune kraće obustave saobraćaja, dok je zbog klizišta sužen put Petrovaradin-Irig.

Vozila zbog radova prolaze naizmenično putem Lazarevac-Aranđelovac, između Drena i Bistrice, kao i putem Bosilegrad-Ribarci-državna granica Makedonije.

Na auto-putu Niš–Dimitrovgrad-granica Bugarske za danas su predviđene dve potpune obustave saobraćaja od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: