Vranje 31, Beograd 21 stepen i kiša

U Srbiji je najtoplije u Vranju, gde je u 13 sasti izmeren 31 stepen, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura 12 stepeni.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.07.2015.

07:25

Default images
Foto: Beta/AP

U pojedinim mestima trenutno pada kiša.

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada u Beogradu, a slaba kiša pada u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Loznici, Valjevu, Kragujevcu i Smederevskoj Palanci, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Grmljavine sa kišom ima na Kopaoniku, a grmljavine ima i u Kraljevu i Kuršumliji.

U Leskovcu i Dimitrovgradu izmereno je 30, Zaječaru 29, Negotinu i Nišu 27, Banatskom Karlovcu 25, a u Kuršumliji 24 stepena.

U Kruševcu i Ćupriji izmerena su 23, Kikindi i Beogradu 21, a u Zrenjaninu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci i Kraljevu 20 stepeni.

U Novom Sadu i Požegi izmereno je 19, na Paliću 18, u Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, na Crnom Vrhu i u Sjenici 17, Somboru 16, a na Zlatiboru 15 stepeni.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom od 28 na severu do 33 na jugu i jugoistoku, saopštio je ranije danas RHMZ.

Najniža temperatura vazduha kretaće se od 12 do 19 stepeni, a vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme sa uglavnom slabim, istočnim i jugoistočnim vetrom.

Najniža temperatura vazduha biće oko 16, a najviša oko 30 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 8. avgusta u nedelju biti toplije, u većini mesta pre podne pretežno sunčano vreme.

Na zapadu i severu, a posle podne i u ostalim krajevima, biće promenljivo oblačno vreme sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U ponedeljak će biti toplo i nestabilno vreme, sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Od utorka biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a samo u utorak očekuje se ređa pojava pljuskova i grmljavine u planinskim predelima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: