Ljajić: Ugljaninove izjave ne shvatati ozbiljno

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ocenio je da izjave predsednika Stranke demokratske akcije Sulejmana Ugljanina ne treba shvatati ozbiljno.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2015.

22:47

Default images
Foto: Beta

"Ugljaninovim izjavama u Beogradu se daje mnogo veći publicitet nego što je njihova objektivna važnost. U Sandžaku niko ne pridaje poseban značaj tome", rekao je Ljajić za dnevni list "Politika" od petka.

Ugljanin, koji je i predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća, u posednje vreme je dao više izjava o ugroženosti Bošnjaka, kao i o tome da bi donošenje rezolucije o genocidu u Srebrenici pokazalo Bošnjacima da imaju budućnost u Srbiji, podseća taj list.

Prema Ljajićevim rečima, šef SDA pokušava da "reinkarnira 1990-te" da bi dobio podršku birača, ali to je sada nemoguće učiniti na takav način.

Komentarišući značaj događaja u Srebrenici na odnose Beograda i Sarajeva, potpredsednik Vlade kazao je da su odnosi nakon napada na premijera Aleksandra Vučića vraćeni "na minus", dok su posetom tročlanog Predsedništva BiH Srbiji došli "na nulu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: