Skupština završila raspravu, 10 sati o amandmanima

Poslanici Skupštine Srbije završili su večeras raspravu po amandmanima na set ekonomskih zakona, koja je trajala više od 10 sati.

Izvor: Beta

Sreda, 29.07.2015.

23:21

Default images

Poslanici su raspravljali o amandmanima na zakone o posebnim uslovima prodaje određenih nepokretnosti u svojini Republike Srbije, izmenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama, Zakona o javnom dugu, Zakona o Registru zaposlenih, izabranih, imenovanih, postavljenih i angažovanih lica kod korisnika javnih sredstava, Zakonu o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama i Zakonu o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru.

Poslanici opozicije tražili su da se Zakonom o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru obuhvate i javna preduzeća, ali je taj predlog odbijen.

Rasprava o amandmanima protekla je u atmosferi međusobnih optužbi vlasti i opozicije.

Nastavak sednice parlamenta zakazan je za sutra u 10, a poslanici će raspravljati po amandmanima na set zakona o saobraćaju i nekoliko zakona o obrazovanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: