SNS: Što je bolje građanima, to je gore DS-u

Demokratska stranka i njihov lider Bojan Pajtić po ko zna koji put su pokazali da im smeta svaki uspeh Srbije, saopštila je Srpska napredna stranka.

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2015.

14:14

Default images

Osim toga, naprednjaci su istakli da se otvoreno protive ozdravljenju ekonomije države, povećanju penzija i plata i boljem životu građana.

"Još jednom se pokazalo tačno načelo da što je bolje građanima, to je gore Demokratskoj stranci i obrnuto", navodi SNS komentarišući optužbe demokrata da premijer Aleksandar Vučić najavljuje povećanje plata i penzija samo zbog rejtinga svoje stranke.

Naprednjaci navode da DS, koja je najodgovornija za sistematsko pljačkanje i propadanje države, stranačko zapošljavanje, otpuštanje radnika i uništavanje preduzeća, ne može da se pomiri sa činjenicom da rad i domaćinska politika Vlade Srbije, na čelu s Vučićem, daju rezultate.

"Prosvetari, policajci, prosvetni i zdravstveni radnici, penzioneri i svi drugi građani Srbije odlično su, na svojoj koži, mogli da osete koliko se DS brinula o njima, što su jasno pokazali i što pokazuju na svakim izborima", navodi SNS.

Naprednjacima je, navode, veoma žao što demokrate nisu u stanju da sakriju zavist zbog dobrih rezultata koje postiže Vlada Srbije i što im ni najmanje nije stalo do dobrobiti građana.

Premijer Srbije izjavio je da su se stekli uslovi da se u avgustu za 360.000 ljudi u prosveti, zdravstvu, vojsci, polliciji i socijalnim radnicima značajno povećaju plate, kao i da će se povećati penzije.

Demokratska stranka je nakon toga saopštila da najava premijera Vučića o povećanju plata i penzija govori o njegovoj brizi za rejting njegove Srpske napredne stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: