Problem sa "huliganima" na plaži u Sutomoru

Na glavnoj plaži u Sutomoru huligani se opijaju, drogiraju, ometaju turiste, pevaju nacionalističke pesme i bacaju kante za smeće u more, ističu „Vijesti“.

Izvor: B92

Utorak, 28.07.2015.

22:18

Default images
Foto: Thinkstock

Osim toga, policajac koji je pozvan zbog jednog od incidenata navodno je rekao da mu ne pada na pamet da se za 400 evra, koliko zarađuje, „zamera drogiranoj rulji“.

„Vijesti“ ističu da su se zakupci plaže, „revoltirani zbog nemoći da stanu na kraj bahatom ponašanju mladih koji na glavnoj plaži u Sutomoru tokom noći ometaju odmor brojnim turistima, a njima prave probleme u poslovanju“, obratili njihovoj redakciji.

Zakupci kažu da se huligani, kako su ih nazvali, na plaži opijaju, koriste narkotike, viču i pevaju nacionalisticke pesme.

Osim toga, takođe često bacaju kante za smeće u more i ometaju u radu komunalnu službu.

Jedan od zakupaca plaže, koji je želio da ostane anoniman, rekao je za „Vijesti“ da je nedavno jedan mladić, vidno alkoholisan, tražio od radnika komunalne službe vozilo, što je radnik odbio, pa je mladić nasrnuo na njega.

Nakon poziva, došao je policajac, ali je navodno rekao da mu ne pada na pamet da se za 400 eura, koliko zarađuje, zameera drogiranoj rulji.

„Kako ovaj problem nije od juče, zakupci i zainteresovani građani su se obraćali Opštini Bar, policiji i komunalnoj policiji, gde im je obećano da će se problem rešiti“, ističu „Vijesti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: