Kozbi priznao da je drogirao ženu zbog seksa

Američki televizijski komičar Bil Kozbi priznao je u jednom pravnom dokumentu da je najmanje jednoj ženi dao jak sedativ kako bi imao seks s njom.

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

10:50

Default images
Foto: Beta/AP

Kozbija je do sada oko 20 žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

U transkriptu njegovog svedočenja iz 2005. godine koji je danas objavljen u javnosti, Kozbi je priznao da je najmanje jednoj mladoj ženi 1976. godine dao lek sa sedativnim i hipnotičkim dejstvom kako bi je prisilio na seks.

Kozbija je 2005. godine saslušao advokat Andreje Konstand, bivše direktorke košarkaškog kluba na univerzizetu Templ, koji je Kozbi pohađao i kasnije bio član upravnog odbora.

Ona je podnela tužbu 2005. godine, ali je ona tada na sudu odbačena.

Mnogi Kozbijevi nastupi u SAD su otkazani početkom godine kada su se u medijima pojavile optužbe da je komičar pre više decenija opijao, drogirao i silovao oko 20 žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: