Supružnici švercovali 5,6kg heroina

Na graničnom prelazu Trbušnica uhapšene su dve osobe iz Kovina kod kojih je pronađeno 5,6 kilograma supstance za koju se sumnja da je heroin.

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

11:06

Default images
Foto: Tanjug/Arhiva

Kako "Blic" navodi, reč je o supružnicima.

D.R (42) i M.R. (43) osumnjičeni su da su pripadnici organizovane grupe koja krijumčari narkotike, saopštio je MUP.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

Policija je, u putničkom vozilu kojim je upravljao osumnjičeni D.R., u posebno napravljenom, improvizovanom bunkeru, pronašla 11 paketa sa ukupno 5,6 kilograma supstance za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Akciju su sproveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala - SBPOK, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Policijski službenici SBPOK-a intenzivno rade na identifikaciji svih članova ove organizovane kriminalne grupe, ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: