Novi Sad 35, Kopaonik 19 stepeni

U Srbiji je najtoplije u Novom Sadu, Kikindi, Velikom Gradištu, Negotinu i Zaječaru, gde je u 13 časova izmereno 35 stepeni.

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

13:29

Default images
Foto: Tanjug

Najsvežije je na Kopaoniku, gde je temperatura 19 stepeni.

Na Paliću, u Somboru, Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu i Sremskoj Mitrovici izmerena su 34 stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Loznici, Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci i Nišu izmerena su 33, a u Kragujevcu, Kraljevu, Kuršumliji, Ćupriji, Leskovcu i Vranju 32 stepena.

U Dimitrovgradu je izmeren 31, Požegi 30, a na Crnom Vrhu, Zlatiboru i u Sjenici 27 stepeni.

RHMZ upozorio je da se na području Srbije do 9. jula danas i sutra očekuje veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 36 do 39 stepeni.

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim i umerenim, južnim i jugoistočnim vetrom, jutarnjom temperaturom vazduha od 16 do 25, a najvišom dnevnom od 34 do 39 stepeni.

Uveče u severnim krajevima očekuje se naoblačenje i osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom i lokalnom pojavom pljuskova i grmljavine.

I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim i umerenim, južnim i jugoistočnim vetrom, jutarnjom temperaturom vazduha oko 25, a najvišom dnevnom oko 38 stepeni.

U toku noći očekuje se naoblačenje i osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, uz mogućnost kratkotrajnog pljuska i grmljavine.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 15. jula, u četvrtak biti promenljivo oblačno, svežije vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Zatim će do kraja perioda biti pretežno sunčano vreme sa temperaturom oko ili malo iznad proseka, a samo u ponedeljak, uz prolazno naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: