Krivi put koji drži vodu dok majstori ne odu

Meštani Kličevca kod Požarevca dobili su novi, ali krivi put kroz selo. Izvođači radova bi trebalo da popravljaju svoje greške, ali nije poznato o čijem trošku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2015.

20:30

Default images
Foto: B92

Drži vodu dok majstori odu. Ali, ovaj asfalt ne bi trebalo to da radi.

"Nama je problem kada je urađen asfalt iskrivili su ga totalno i ostaje nam vode posle kiše ili zbog podzemnih voda jer ih imamo dosta ovde u ulici ili po selu nama ostaju jezera ili jezerca da kažem po ulicama", navodi Meštanin Uroš Teofilović.

Foto: B92
Već prvog dana, kada su radnici Preduzeća za puteve Požarevac dovezli mašine i počeli da asfaltiraju put kroz Selo Kličevac, bilo je jasno da to neće biti urađeno kako treba. Sa njima nije bio inženjer, a meštani kažu da majstorima nije bilo jasno ni šta treba da urade.

"Prvi dan su došla tri majstora i tri mašine, mašine su bile dobre, ali sve ostalo oni kod sebe nisu imali, niti su nivelaciju radili, niti su se oko toga uopšte sikirali, nego su jednostavno to od oka pokušali da naprave. Međutim oni nas nisu hteli da uvaže, deo jesu, ali kada je asfalt postavljen videlo se da to nije kako valja", objašnjava Gorica Glišić.
Foto: B92
Kako kažu meštani, i nadzorni organ iz Opštinske direkcije za puteve, koji je bio sa radnicima, nije bio zainteresovan da posao bude odrađen kako treba. Na kraju, meštani Kličevca dobiće svoj put, ali odgovornih za ovakve greške nema.

U Preduzeću za puteve koje je radilo ovaj deo puta ovde kroz Kličevac priznali su svoju grešku. Juče su bili njihovi inženjeri koji su ponovo radili nivelaciju laserima, a sutra bi trebalo da dođe njihova ekipa sa mašinama i popravi ono što nije dobro uradila.

Ipak, jasno je da se posao radi dva puta i da se duplo troše sredstva, a stalno govorimo kako novca nema dovoljno i kako svaki dinar mora da se uloži na pravi način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: