CG: Odblokiran put prema moru

Saobraćaj na delu magistralnog puta između Mojkovca i Bjelog Polja u mestu "Slijepac most" uspostavljen je u nedelju veče.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2015.

07:40

Default images
Foto: Freeimages.com

Saobraćaj se trenutno se obavlja samo jednom trakom, pa se vozila naizmenično propuštaju, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Sinoć oko 20 časova uspostavljen je saobraćaj u mestu "Slijepac most", a na vozače se apeluje da na ovom delu puta voze oprezno i strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na naplatnim rampama, pored pojačanog saobraćaja i većeg protoka vozila, nema dužih zadržavanja, ali se vozačima savetuje da pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi se ubrzao protok.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Radna nedelja počinje uobičajeno sa nešto većim brojem vozila na prilazima većih gradova.

U Srbiji se očekuje pojačan saobraćaj na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, na putevima prvog reda ka Crnoj Gori, kao i na svim ostalim pravcima koji vode ka domaćim turističkim mestima planinama, jezerima i banjama.

Vozačima se savetuje da za duža putovanja koriste rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate, da prave češće pauze, uz konzumiranje osvežavajućih napitaka, posebno ukoliko putuju u najtoplijem delu dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: